Gårdsleir 2018

I år igjen arrangerer vi gårdsleir for dyreelskere som ønsker å oppleve det å bo her hos oss en hel helg. 

Leir 1: 13.-15. Juli (FULL) 1600,- med overnatting, 1250,- uten

Leir 2: 10.-12. August (FULL) 1600,- med overnatting, 1250,- uten

Vi har plass til 10 barn på hver leir, og vil ha minimum 6 barn for å arrangere leiren. Overnatting er valgfritt, til overnattingen bruker vi leiligheten på gården som har soveplass til alle. De som velger å ikke overnatte kommer til gården kl 10 på lørdag og søndag, og må hentes imellom 18 og 20, dette er fritt for foresatte. De som overnatter får frokost, lunsj, middag og kvelds hos oss, og de som ikke overnatter får lunsj og middag. (Det er alltid tilgang på mat om man blir sulten imellom måltid, så klart!)

Leiren starter med kaffe (og saft) på låven for deltagere og foresatte på første dagen, og en omvisning og presentasjon av alle dyrene. Etter at foresatte går hjem, vil deltagerene få litt tid til å bli kjent på gården og med hverandre, og de som har valgt å overnatte får da også tid til å pakke ut.

Senere starter vi dagen med stell av dyrene, foring, diverse lærerike leker og masse annet gøy.

Igjennom leiren vil det være fokus på teori, ridning, håndtering av diverse dyr, sikkerhet rundt dyr og ute ved sjøen og i båt, og masse mer. Kveldene bruker vi også på lek og spill, og har karaoke og diskotek-anlegg som kan brukes. Vi har også mulighet til å se på film på låven.

For mer informasjon, bare ta kontakt på:

Tlf. Anita Hansson 400 54 843

E-mail: Dyrehagen.Gaard@outlook.com

Facebook: Dyrehagen Gård (Organisasjon)

Mye fokus på ridning og stell av hest

Bilder fra stranden, kjøring og utstilling av hest

Håndtering av lama og geit, busstur til stranden og padling i kano

Mane forskjellige dyr å lære om!