Birk

Birk er en liten shetlandsponnivallak på 7 år (f. 07.08.2010). Han brukes til kjøring, sprangridning og turridning. Birk er bombesikker og brukes til ridning for de minste, men kan kjøres av hvem som helst! Birk er bombesikker, og en læremester med masse godt å gi!

Astra Stjerna

Astra Stjerna er en kaldblodstraverhoppe på 14 år (f. 13.06.2003). Hun har tidligere gått travløp!
Astra er snill og grei og kan brukes av alle (under tilsyn). Hun brukes til kjøring, sprangridning, dressur, voltige og turridning! Astra er ofte den første hesten elever får ri på da hun er veldig trygg og stødig, og har mye god kunnskap å lære fra seg!

Solpil

Solpil er en kaldblodstravervallak på 11 år (f. 29.94.2006), som også tidligere har gått travløp. Han brukes til sprangridning (noe han elsker), dressur, turridning og så smått voltige. Han er innkjørt, men ikke kjørt med i vårt eie! Solo, som han kalles, er veldig grei og kosete! Han kan ha litt mye energi på ridebanen, så rides helst av de med litt erfaring fra før av.

Rojan Safir

Rojan Safir er en trivelig kaldblodstravervallak på 2 år (f. 03.05.2015) som så smått har startet i travbanen. Rojan er sønnen til Astra!
Han brukes til dags dato ikke til noe annet enn hobby- og travkjøring, men etter planen skal han bli innridd i løpet av sommeren 2018. Rojan er veldig leken og lærevillig, og han har et hjerte av gull!