Dyrene

Her på gården har vi mange forskjellige dyr - over 50. Her kan du hilse på dem! Bilde under hvert innlegg.

Andeby

På gården har vi fire ender, tre hunner og én han. De bor sammen inngjerdet ved siden av huset - i Andeby!

Påfugl

Carlos er en vakker hannpåfugl, tidligere akkompanjert av en hunn ved navn Santana. Carlos er ganske sjenert av seg, men han elsker å vise frem de vakre fjerene sine! Han er nydelig, og det vet han nok godt selv!

Hønseflokken

Vi har 25-30 høns på gården,også inkludert en hollandsk miniatyrhane. De er veldig sosiale hele gjengen, og kommer gjerne løpende om du har noe spiselig med deg!

Kaniner og marsvin

Vi driver omplassering av dyr, spesielt kaniner og marsvin. Sjekk '"omplassering" i menyen vår for mer informasjon!

Papegøyer

På gården har vi også tre morsomme papegøyer! Gulkroneamazonene Lana & Buddy, og Panama-amazonen Turbo. Lana og Buddy er et par! 
Turbo elsker å synge, herme og danse.
Lana er veldig flink til å synge - og er kjent for hennes sterke operastemme og flotte fremføring av Mozart's "The queen of the night"-aria.
Buddy hermer en del han også, og liker å ha oppmersomheten for seg selv!
Turbo er ganske flink til å fly, og om han er løs kommer han gjerne og setter seg på skulderen din. Lana og Buddy foretrekker å bruke føttene og gå rundt på gulvet.

Geiter

Fire geiter bor også her hos oss. Pernille, Kåre, Karl og Tiril.

Pernille er en liten grå Afrikansk dverggeit med noen hvite flekker - hun liker å bli klappet, og er nok sjefen i flokken!

Karl og Kåre er to kasjmirgeiter med motsatte farger - Karl er svart med hvite flekker, og Kåre er hvit med svarte flekker. Karl og Kåre vokste opp sammen med Kari, den femte geiten vår som dessverre har gått bort. Karl og Kåre er litt forsiktige begge to, men om du klarer å skaffe tilliten deres står de ved siden av deg og sier ikke nei takk til litt klapp og kos.

Tiril er en morsom lita geit. Hun er hvit med svarte flekker, og er mye mer glad i mennesker enn andre geiter! Hun dilter etter deg som en hund, og er kjempeglad i kos. Hun er også en bestemt dame som vet hva hun vil, og slåss ofte med Pernille over tittelen.

Lamaene

Hils på Hans og Dagny! 

Hans er en brun lamahingst på to år - enda ikke fullt utvokst. Han kommer gjerne bort og lukter på hånden din og spiser fra hånden om du har noe godt, men er ikke så glad i å bli klappet. 

Dagny er en stor, flekkete lamahoppe på 4 år. Hun er litt tøffere enn Hans, og mer kontaktsøkende. Hun er ikke superglad i å bli tatt på hun heller, men har ikke mye i mot å bli klappet litt på nakken innimellom. 

Ja - lamaer kan spytte, men det har ingen av våre to gjort. De spytter på hverandre, men har stor respekt for mennesker og går heller vekk om de er ukomfortabel med noe. 

Hund

Dette er Isak! 
Isak er en blandingshund som aldri går tom for energi. Han er ofte opptatt med å løpe rundt på gården og passe på at alle oppfører seg, men han er også veldig kosete og leken. Kaster du ball til han her, har du en bestevenn for livet!

Katt

Møt Kaktus!
Kaktus er en gutt som alltid er i farta. Han er veldig god venn med hunden Isak, og også veldig glad i kos. Man ser ham ofte luske rundt på gården og utforske!

Hestene

På gården har vi fire hester: Astra Stjerna, solpil, rohan Safir og Birk. Sjekk egen kategori under pilen ved siden av "dyrene våre" i menyen for mer informasjon om hver enkelt!

Griser

Bacon og Svor er to brødre! De er blanding av mangalitsa (ullgris) og norsk sort dalagris, noe som vil si at de kommer til å bli veldig store. De er allerede  på størrelse med voksne minigriser, og er enda bare babyer - de er født i mars 2018. 

De er litt vanskelig å så forskjell på ved første øyekast, men Svor er større enn Bacon og har mye større ører. Bacon er også kjent for å være den roligere av de to. Svor sin ørelapp slutter på "60", og Bacon sin slutter på "57". Begge to er veldig sosiale, lekne og kosete. Med én gang de ser eller hører noen i nærheten, kommer de løpende til gjerdet for kos, eller enda bedre: MAT!

Bilde kommer