Litt om teamet!

To gode venner!
Hesten Solpil og lamaen Hans.

Vi er et lite team som jobber her på gården. 

Anita Hansson er sjefen, hun er den som holder styr på alt av arrangementer og holder mest på med de mindre dyrene. Anita administrerer også Facebook-siden til gården. Hildegunn og Arvid Konglevoll er foreldrene til Anita og bor på gården, og holder mest styr på de større dyrene. Arvid er også den som fikser og bygger på gården! Så er det meg, Emilia Langøy, jeg er også ofte på gården, og styrer mest med hestene og alt av ridning, men også mye markedsføring. Sammen med Anita administrerer jeg også Facebook-siden til gården, samt denne hjemmesiden! Vi har også en gruppe utrolig dyktige folk som frivillig hjelper oss med stell av dyrene og å holde hestene i mosjon - de fantastiske faste stallhjelperne våre - Tuva, Emma, Victoria, Marte, Frida og Juliane.

Sammen er vi Dyrehagen Gård! En aktivitetsgård plassert på Fonnes i Austrheim kommune, en ca. 1 1/2 time kjøretur nord fra Bergen by. Her har vi mange forskjellige dyr: Hest, hund, katt, kanin, marsvin, papegøye, påfugl, høns, geit og til og med lama!
Her holder vi blant annet ridetimer, åpen gård, diskotek/karaoke for barn, bursdagsfeiring, blåturer, sommerleir med dyrestell, ridning og kjøring i vogn og masse annet gøy.

Om du er interessert i noe av dette, så føl deg fri til å ta kontakt!

For mer informasjon, bare klikk deg rundt på siden.